Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk
Bestellen Lloyd Online Bestellen Online Lloyd Veterschoenenoskar Veterschoenenoskar mnN0wv8
Laatste aanpassing op 22/01/15

Verspil je tijd niet met het manueel sorteren van lijstjes in Word. Word heeft immers een redelijk degeljke tool om alfabetisch te rangschikken. Je kan er trouwens ook  mee sorteren op nummer.

We gebruiken Microsoft Word 2010 hier, maar de functie bestaat evengoed voor recentere versies van Word:

Selecteer eerst je lijst van gegevens die je zo meteen wil gaan sorteren.

Damesschoenen Footwear 24 Groen Line Messy qARjc435L

Selecteer bovenaan – onder de Home tab – de AZ functie met de pijl naar benedenMango Rood Mango Pantalon Dameskleding Pantalon 4RjLqA35.

Een nieuw scherm zal verschijnen met sorteeropties. Om nu alfabetisch te sorteren, selecteer je of je oplopend (A > Z) of aflopend (Z >A) wil sorteren.

Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk

Klik op OK en je lijst zal gesorteerd worden.

Als je het gewenste effect niet kan bekomen, druk dan op Ctrl+zDamesschoenen Ara Damesschoenen Ara Ara 12 43476 Zwart 12 43476 Zwart 12 tsQdoCxBhr om de wijziging ongedaan te maken en probeer het opnieuw met andere instellingen.

The following two tabs change content below.

Johan Van Asch

Ultieme Voor Sportbeha Maten1006 Snel Gevonden Glamorise De Grote PXTZiuOk
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laat een reactie na Top Over Met All Groen Dameskleding Expresso Camouflageprint CxBode