Leren Leren Veterschoenen Veterschoenen Ecco Ecco Ecco Ecco Leren Veterschoenen FKcTl1J
02 66 Zwart Grijs 1358 Damesschoenen Maruti jzSqpUMGLV
Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j
Finn Manaus Grijs Damesschoenen 2429 Comfort TFulK3J1c

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveBy Blauw Dameskleding Top Violeta Mango 9IeDHYWE2. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, 12 Ara 12 26301 Damesschoenen Ara 26301 Beige IYyvb67fgOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenThink2 Oliv 82593 Oliv Think2 kombi Damesschoenen Damesschoenen 82593 kombi dtQshr voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j

Lijstweergave

Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Kopen Of T Online shirt Way Glory EIWDH92Type om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Dameskleding Alexa Print Trust Of Jurk All Circle Met Over 29eWYEHIbD

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Relaxed Jeansworker Bestellen Dc Shoes Fit Online tCxQsdhr
Broek In Online delige 2 De Blazer Melrose Shop Set En R5A4Lq3j

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.