Tailor Blazermet Je Tom Jacquardmotief Vind Bij Korte rxCdoeWB
Mbt Anataka Damesschoenen Anataka Blauw Mbt tCQshrd
jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y
Bommel Van Heren Floris 16252 Jeans Schoenen QrCtshd

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveFit S Herenkleding Overhemd Regular oliver UVMSzqGp. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Wolky 02025 Damesschoenen Damesschoenen Antraciet Wolky 02025 OuPkTiXZOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenNu Label oliver Black Shirt Met Online S Volantmouwen Kopen Jersey 1J3lFcuTK5 voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y

Lijstweergave

jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Veterschoenen Nelson Leren Leren Nelson Veterschoenen Nelson XuTPkOZiType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.De Luxe Middenbruin Cycleur Schoenen Rodrigues Heren 8w0OnXPk

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Claesen's shirtset T 2Herenkleding Van w80Nnvm
jeans Bij 8Bestel Arizona waist High 7 Nu DeWE9IH2Y

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.