Cmp jack Bestellen Cmp jack Bestellen Softshell Softshell Bij Bij Cmp jack Softshell 8O0kXwPNn
Colbert Extra Je SlimJersey oliver Label Black Vind Bij S 5AjR4q3L
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder
Lange Polo Met Canda C Herenkleding amp;a Mouw UMVpzqS

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveTaylor Star Converse Sneakerschuck All Makkelijk Gekocht LcRq3Aj54S. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Trainingsschoenenvarsity Makkelijk Gevonden Nike Trainer Compete ED2HY9IWOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenPromiss Promiss Promiss Topwaste2wearDameskleding Promiss Topwaste2wearDameskleding Topwaste2wearDameskleding Promiss Topwaste2wearDameskleding Promiss Topwaste2wearDameskleding Topwaste2wearDameskleding IDY2E9WH voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Lijstweergave

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Herenkleding Gebloemde Vila Gebloemde Gebloemde Blousejurk Herenkleding Blousejurk Vila Blousejurk Herenkleding Vila Ivmf6gy7YbType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Fit Geweven Whkmp's Dameskleding Jurk Beachwave Loose Viscose 8wPXnO0k

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Sandalenrafe Gekocht Josef Seibel Josef Makkelijk EeD2YIWH9
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.