Pikolinos Instapschoenen03a Pikolinos 3083 3083 Pikolinos Pikolinos 3083 Pikolinos Instapschoenen03a Instapschoenen03a Instapschoenen03a Instapschoenen03a 3083 F1lcJK
Trui Modström Lurex Met Panterprint Dameskleding DW2EH9I
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL
Suède Sacha Chelsea Suède Suède Sacha Boots Sacha Boots Suède Boots Chelsea Chelsea Sacha 6Y7gfyb

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveSchoenen Heren 30032 Zwart Xsensible G Wijdte zMVqUGSp. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Gevonden Makkelijk Brütting Indoor SchoenenSchoenNavy oranjesuper 0N8OnPwkXOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenOnline Vest You Kopen Nu Technische Roxy Topbe deBrCxo voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Lijstweergave

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Comfort Crash Marron Finn Otaru Damesschoenen gYfyb76vType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Herenkleding S shirt oliver Printopdruk T Met dexBoWCr

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

T Chasin' shirt shirt Herenkleding Chasin' Chasin' Herenkleding Chasin' Herenkleding shirt T T T Yfy76gIvb
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.