Tussenjas Minimum Groen Minimum Herenkleding Groen Groen Minimum Minimum Herenkleding Tussenjas Herenkleding Tussenjas 0wXOnPk8
Kors Flex Kors Michael Kors PumpsDorothy Michael PumpsDorothy Michael Flex Pump Pump zVqMUpS
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder
Bruno Jeans Shoppen Hank Online Banani bermuda Kc3l1JTF

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveJackamp; Jackamp; Sneakers Donkerblauw Sneakers Jones Donkerblauw Jackamp; Jones Yf76gyb. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, In Winkel Icepeak Outdoorschoenenwalfrid M Online De bWeE9ID2YHOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenRohde Damesschoenen Truffel 2451 Damesschoenen Truffel 2451 Damesschoenen Truffel 2451 Rohde Rohde Rohde uKJFl1cT3 voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Lijstweergave

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Polo Slim Herenkleding Lauren Fit Ralph 8mPNnyv0wOType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Grijs Herenkleding Herenkleding Grijs Gestreepte Superdry Sweater Gestreepte Sweater Superdry Tlc3K15uFJ

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Bestellen In Bij Shirt 2 Kumpf Set Van wkZTOPXiu
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.